Na even wikken en wegen en een tijdje sparen, heb ik inmiddels alweer een aantal jaren geleden een Woolrich jas aangeschaft. Ik ben altijd al zeer blij geweest met deze jas, maar nog nooit zo blij als de afgelopen weken! Met temperaturen ver onder het vriespunt, de wegen bedekt in een dik pak sneeuw en zelfs weer de mogelijkheid om op natuurijs te kunnen schaatsen, kon een warme en kwalitatief goede winterjas natuurlijk niet ontbreken. En warm en van een zeer hoogwaardige kwaliteit is de Woolrich jas zeker. Daarnaast zit hij ook nog eens heerlijk en ziet hij er ook gewoon ontzettend mooi uit. Eigenlijk heeft deze jas alles wat je maar in een jas kan zoeken en ik ben dan ook absoluut fan!

De Woolrich jas is van een zeer hoogwaardige kwaliteit

De kwaliteit is misschien wel het grootste pluspunt aan de Woolrich jas. Zo zijn de winterjassen van dit merk speciaal ontworpen voor het dragen op echt koude dagen. Ze beschikken over een heerlijke warme donsvulling en hebben een speciale wind- en waterafstotende coating. Zelfs na uren te hebben geschaatst en op het ijs te hebben doorgebracht, had ik het nog steeds niet koud gekregen met mijn Woolrich jas aan. De jassen staan dan ook bekend om hun bescherming tijdens extreme weersomstandigheden, en extreem waren de afgelopen weken vol sneeuw en ijs zeker te noemen.

Waar de jassen in 1830 aanvankelijk werden ontworpen om mensen te beschermen tijdens de koude wintermaanden in Alaska, zijn ze ook tijdens de soms strenge Nederlandse winters zeer goed te dragen. Maar ook op zachtere winterdagen trek in mijn Woolrich jas gewoon aan. Want door goede isolerende eigenschappen en de ademende kwaliteit heb je het in de jas warm, maar krijg je het niet snel te warm.

Naast dat mijn Woolrich jas mij lekker warm houdt, is hij ook zeer stevig en duurzaam. Ik heb mijn jas al jaren en nog steeds ziet hij er even mooi uit als toen ik hem net had gekocht! De goede kwaliteit is te danken aan de hoogwaardige stoffen die voor de verwerving worden gebruikt. Zoals de merknaam al doet vermoeden was wol vroeger de voornaamste stof die werd gebruikt, maar vandaag de dag worden de jassen ook steeds vaker gemaakt van hightech materialen met fijne eigenschappen.

De Woolrich jas zit erg comfortabel

Naast dat het belangrijk is dat een jas bescherming biedt tegen verschillende weersomstandigheden, moet hij natuurlijk ook gewoon lekker zitten. Ikzelf heb nooit eerder een jas gehad die zo lekker zit als mijn Woolrich jas. Zo is de jas super zacht en van een lekkere warme kwaliteit. En ondanks dat de jas vrij dik is, ervaar ik toch zeer veel bewegingsvrijheid en kan ik alles er gewoon in doen. Ook de mooie fit en comfortabele pasvorm dragen bij aan de fijne draagbeleving. Neem maar van mij aan: wanneer u net als ik eenmaal een Woolrich jas heeft aangehad, zult u nooit meer een andere jas willen dragen!

Het uiterlijk van de Woolrich jas

Kwaliteit, functionaliteit en comfort zijn natuurlijk zeer belangrijk in een jas. Maar het liefst willen we allemaal natuurlijk ook gewoon een jas dragen die er mooi uitziet en waar we ons fijn in kunnen voelen. De Woolrich jassen beschikken over een stijlvolle, tijdloze en modieuze uitstraling. Niet voor niets zijn de jassen veel terug te zien in het hedendaagse straatbeeld. Met mijn Woolrich jas aan voel ik me persoonlijk altijd super zelfverzekerd en trendy.

Een Woolrich jas kopen is een investering

Ik heb best even moeten nadenken voor ik mijn Woolrich jas kocht. De prijzen zijn (voor mij persoonlijk) namelijk best vrij hoog. Maar sinds ik mijn jas heb, heb ik nog geen seconde spijt gehad. Waar ik normaal ieder jaar weer een nieuwe, goedkopere jas kocht, gaat deze jas inmiddels al jarenlang mee. De tijdloze uitstraling maakt dat de Woolrich jas nooit uit de mode raakt, en door de hoge kwaliteit blijft hij zelfs na jaren dragen nog altijd even mooi en functioneel. Ik kan iedereen dan ook aanraden een Woolrich jas te kopen. Ze zijn het geld dubbel en dwars waard en ik zie het echt als een investering!