Bloom & Shoots (Bloomenshoots.nl) is wat mij betreft de allerbeste bloemist in Zwolle en omgeving. Altijd als ik een bloemetje nodig heb, kan ik hier aankloppen, ongeacht de gelegenheid. Zo heb ik onder andere voor verjaardagen, jubilea en afscheidsceremonies al boeketten besteld en laten bezorgen. De boeketten vallen altijd goed in de smaak en de bloemen blijven nog lang mooi. Echt een aanrader dus!

Verschillende soorten bloemstukken

Bij Bloom & Shoots is de keuze erg groot. Je kiest uit verschillende bloemstukken en boeketten die allemaal met de grootste zorg zijn samengesteld. Als je “zomaar” een boeketje zoekt om jezelf te verwennen of aan iemand anders te geven, dan is het gemengd boeket een goede optie. Deze bestel ik vaak voor mezelf, aangezien ik verse bloemen in huis echt geweldig vind. Het gemengd boeket bestaat uit seizoensbloemen die op dit moment aanwezig zijn. Welke mooie bloemen er iedere keer in het boeket verwerkt zit, is dus een verrassing. Het is een relatief “simpel” boeket, maar geen enkel boeket is helemaal hetzelfde en dat vind ik juist zo leuk. Ben je op zoek naar iets specialers? Voor bijzondere gelegenheden kun je grotere boeketten zoals het frame boeket, plateau boeket of luxe boeket bloemen laten bezorgen in Zwolle. Het frame boeket is een soort kunstwerkje met een basis van hout of karton. De bloemen worden er dan overheen gerangschikt. Bij een plateau boeket bloemen zit er een kartonnen plateau bij waarin je bijvoorbeeld chocolaatjes of een lekkere thee kunt doen. Verder maken ze ook luxe trouwboeketten voor bruiloften. Aan de foto’s te zien zijn ze echt prachtig! Naast bloemen voor leuke gelegenheden stelt Bloom & Shoots ook boeketten samen voor minder leuke gebeurtenissen zoals rouwboeketten. Er wordt dan altijd nauw samengewerkt met de nabestaanden om een passend bloemstuk voor het afscheid te creĆ«ren. Eigen inbreng kan en mag dus altijd gegeven worden, maar als je hier geen energie en tijd voor hebt – wat overigens geheel te begrijpen is – dan neemt de Bloom & Shoots het over. De bloemist neemt dan uitgebreid de tijd om er iets moois van te maken.

Persoonlijke service en mooie kwaliteit bloemen

Het fijne aan Bloom & Shoots is dat zij altijd meedenken. Als je zegt voor welke gelegenheid het is, dan komt de bloemist pro-actief met een aantal voorbeelden. Maar ook als jij al een bepaald beeld in gedachten hebt van hoe het boeket er uit moet komen te zien, helpt Bloom & Shoots je graag verder. Deze persoonlijke service vind ik echt top en je merkt dat de bloemist veel passie voor en kennis van het vak heeft. De bloemen worden iedere ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling, dus je hebt gegarandeerd verse bloemen in huis. Alleen de allermooiste bloemen worden gebruikt in de boeketten en bij mij blijven ze soms wel twee weken mooi. Bij de aanschaf van een boeket bloemen krijg je de instructies hoe je ze het beste kunt verzorgen. Als je deze tips opvolgt, dan merk je vanzelf hoe mooi de kwaliteit van Bloom & Shoots is!